Столичани в повече - Епизод 6




На гости на Иглика Трифонова и Христо Гърбов

На гости на Иглика Трифонова и Христо Гърбов. Екипът на "Тази неделя" гостува в дома на Христо Гърбов и Иглика Трифонова в с. Своде. Неповторимият актьор участва в "Комиците", "Велика България" и хитовия сериал "Столичани в повече".


На гости на Иглика Трифонова и Христо Гърбов. Екипът на "Тази неделя" гостува в дома на Христо Гърбов и Иглика Трифонова в с. Своде. Неповторимият актьор участва в "Комиците", "Велика България" и хитовия сериал "Столичани в повече".

Столичани в повече - Епизод 6 - трейлър




Как ще постъпиш, ако трябва да избираш между момчето, което обичаш, и хората, които те обичат? Столичани в повече епизод 6 промо трейлър

Столичани в повече - Епизод 5 (целия епизод) Online



Столичани в повече епизод 5

Столичани в Повече е най-новият български сериал продуциран от BTV. Действието се развива в едно от софийските села - предградия. Две съседски фамилии се мразят в червата си и са във постоянен конфликт. Напрежението нараства след като бащата на едната фамилия - стар иманяр открива скрито съкровище. Но на смъртният си одър казва къде е заровено имането на член от другата фамилия. Започва надпревара кой пръв ще намери голямото богатство. Интригите и завистта вървят ръка за ръка с корупцията и алчността на героите в Столичани в Повече.

Фен сайт на сериала по БТВ - Столичани в повече. Информация за сериала и епизоди

Гледайте епизод 5 на Столичани в повече онлайн. Онлайн сериал


Андрей Лютов търси път към сърцето на Мария Чеканова

Въпреки войната между Чеканови и Лютови и факта, че Мария Чеканова (Виолета Марковска) е сгодена, Андрей Лютов (Иван Юруков) е решен на всяка цена да намери път до сърцето на своята съседка. На първо време той успява да намери път до терасата на Мария, но една сцена, която се разиграва там посред нощ, предизвиква такъв шок у баба Марийка, че тя проговаря. Какво точно се случва на балкона, ще стане ясно в сряда, 20 април, от 21 ч. по bTV.

След като кметът Чеканов (Любо Нейков) се заканва да отнеме геоскенера на Спас (Руслан Мъйнов), иманярят от Лютови се натъква на полицаи в гората. Тази среща му създава доста неприятности, но за щастие поне отношенията му с Йовка (Ева Тепавичарова) изглежда, че ще се подобрят. Междувременно става ясно, че младата съпруга на Спас има голямо желание да напусне Извор и да заживее в центъра в София.

Рангел Чеканов разбира, че Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) много сериозно се е заел с предизборната кампания и това силно го притеснява. Оказва се, че въпреки стабилните позиции на кмета, Йордан също има своите поддръжници в Извор и най-вече безценната помощ на жена си Славка Лютова (Силвия Лулчева). Тя се добира до силно оръжие, с което да контраатакува предизборните ходове на Чеканов.

Как Димо Цеков (Иван Панайотов) ще съобщи на годеницата си Мария новината, че е намерил годежния й пръстен - зрителите ще разберат само в пети епизод на "Столичани в повече" в сряда от 21 ч. по bTV.

Столичани в повече - Епизод 4


Столичани в повече епизод 4 онлайн целия епизод




Столичани в повече - Епизод 3

Епизод 3 - Столичани в повече